klubmesterskaber 2016

KLUBMESTERSKABER 2016 PÅ BORNHOLM

 

 

Det er nok efterhånden næppe en nyhed længere, at klubben afholder sit kommende mesterskab på Bornholm i samarbejde med Bornholms Kaninavlerforening på deres efterårsudstilling den 21. – 23. oktober 2016.

 

Selvom det måske føles som længe til, så skal forløbet, overnatningen og transporten faktisk planlægges og bestilles allerede nu, ikke mindst fordi at perioden ligger i uge 42, der er meget efterspurgt på Bornholm.

 

Derfor findes der her en række yderligere informationer om hele arrangementet. Klubben har reserveret værelser, som derved skal bestilles og betales gennem os, hvis man vil bo sammen med flertallet. Transport til Bornholm skal man derimod selv stå for, og tilmelding til selve udstillingen skal ske direkte til Bornholm.

 

 

Informationer om udstillingen

 

Klubben arrangerer fællestransport til udstillingen, der er gratis for klubbens medlemmer (og ellers koster kr. 15,- pr kanin). Der koordineres og samles op i Nord- og Østjylland, samt i trekantsområdet, ved Odense, på Midtsjælland og syd for København (nærmere plan kommer). Dyrene kan komme i burene fra torsdag aften. Der kan udstilles i klasse L2 til kr. 55,- pr. katalognummer.

 

Der præmieres fra og med 95 point/enkeltdyr (UA dog 94 point, hvis UA har været anført ved tilmelding). Der bedømmes på linie, hver 2. eller 3. dyr. Der benyttes PC udskrevne bedømmelseskort (som på jubilæet!).

 

Udstillingen er en del af et større hobbyarrangement med mange stande og andre hobbyaktiviteter. Den er åben for publikum lørdag kl. 12.00-17.00 og søndag 10.00-16.00. Der vil være udstilling af kælekaniner, der bedømmes om søndagen.

 

Tilmeldingsfrist er 7. oktober med race, antal og variant til Niels Hansen, Tulipanvej 33, 3720 Åkirkeby eller direkte på Bornholms hjemmeside www.freewebsite-service.com/brkf Følg også info i Tidsskrift For Kaninavl senere.

 

 

Klubbens overnatningsmuligheder

 

Klubben har bestilt værelser på BB Hotel og Hotel Sverre i centrum af Rønne i 3 nætter fra torsdag til søndag. Husk at sige ved tilmelding, hvor mange nætter du ønsker og hvornår du ankommer. BB Hotel er klubbens hovedbase. Et dobbeltværelse koster 600,- pr. nat med morgenmad, dvs. prisen per person for 3 nætter er kr. 900,- Man kan godt tilmelde sig som enkeltperson (vi laver herre- og kvinderum, ligesom på vores lejre).

 

Vi skal forudbetale hele reservationen 1. juni og derfor er frist for tilmelding og betaling aller senest 20. maj. (se mere nedenfor). Tilmelding sker til Dorthe Jensen, 40 13 79 56 eller på mail dj.aehu@live.com

 

Alternativt kan man bo på Sverres Hotel, der ligger få hundrede meter fra det andet. Vi har lavet denne reservation som ”buffer”, og her er fristen 20. juli. Prisen er den samme for dobbeltværelser (600 kr/nat) og her findes også to enkeltværelser til kr. 450,-/nat.

 

Tilmelding er efter først- til-mølle-princippet, og efter de angivne datoer kan klubben ikke hjælpe med overnatning. Vi har allerede 32 tilmeldte.

 

 

Transport til Bornholm

 

Man skal selv sørge for sin transport til Bornholm, og prisen for dette varierer kraftigt alt efter, om man skaffer billigbilletter, er senior 65+ eller køber til normal pris. Igen gælder: Jo før jo bedre. Der er 2 muligheder for transport:

 

1. Enten organiserer man sig i biler og bestiller biltransport med færgen.

 

2. Eller også kan man tage Bornholmerbussen 866 fra Københavns Hovedbanegård. Der er torsdag afg kl. 16.45 med ankomst Rønne 19.50. (Alternativt er der afgange fredag fra Kbh kl. 14.45 eller 18.45). Søndag er der bådafgange til Ystad kl. 14.30 og 18.30.

 

Både bilfærge eller bornholmerbus booker man på www.faergen.dk

 

 

Program og spisning på Bornholm

 

Der er morgenmad inkluderet på begge hoteller. Torsdag aften arrangeres der ikke fællesspisning.

 

Fredag påtænker vi en udflugt på Bornholms nordlige halvdel, der går over Hasle, (mulig kystvandring i godt vejr), Hammershus, tidl. stenbrud, Hammerknuden, Sandvig-Allinge med stor frokostbuffet på NordBornholms Røgeri, videre over Østerlars Rundkirke ned til Gudhjem. Derfra ind til udstillingen. Om aftenen finder vi et fælles spisested i Rønne.

 

Lørdag påtænker vi udflugt tværs over Bornholm til Svaneke med tid til hygge i byen, mulig smagning på Svaneke Bryghus og fælles frokost. Derpå tilbage til udstillingen, der har åben om eftermiddagen. Om aftenen holder udstillingen fælles spisning på et spisested i centrum af Rønne.

 

Søndag laver vi en frokostbooking et sted til dem, der har lyst. Der er busstoppested nær hotellet, der med få stop fører til udstillingen. Vi håber fortsat at lave et par staldbesøg under dagene også.

 

Vi vil minde om, at der naturligvis også er ting at se i selve Rønne, den gamle bydel, keramikfabrikken osv. Vi regner med, at der kommer biler nok til Bornholm til at vi kan fordele os og køre afsted i privatbiler. Klubben godtgør kr. 100,- til brændstof, hvis bilen bruges til udflugterne fredag/lørdag.

 

De tilmeldte får nærmere besked om program senere, da vi har brug for at vide, hvor mange vi er til de forskellige spisninger.

 

 

Jeg er tilmeldt overnatning, hvad sker der så nu?

 

Vi har 32 tilmeldinger til Bornholm allerede, og nogle har også betalt på LU.

 

Sørg for at vi har din/en email-adresse at sende informationer til. Send en mail til Dorthe på dj.aehu@live.com, så hun har din emailadresse.

Som tilmeldt vil du i første halvdel af maj måned få et brev fra os på mailen med angivelse af, hvordan der indbetales for overnatningen.

 

Da vi skal forudbetale hotellet med det fulde beløb den 1. juni, skal vi have din betaling senest 21. maj. Tilmelding er først endelig, når du har betalt.

 

Henover sommeren finder vi ud af de nærmere detaljer i programmet og priser for de forskellige spisninger. Der kommer derefter et brev mere fra os på mailen, hvor du skal tilmelde dig spisningerne. Disse skal næppe forud-betales, inden vores ankomst.

 

Endelig modtager du endnu et brev fra os efter udstillingens tilmeldingsfrist med info om antal udstillere, plan for fællestransport, praktiske oplysninger osv. VEL MØDT TIL BORNHOLM !!

 

Dorthe Jensen

Formand

 

Copyright @ All Rights Reserved