Medlemsfordele og muligheder

MEDLEMSFORDELE OG MANGE MULIGHEDER

 

 

 

Dværgkaninklubben sætter fokus på den seriøse raceavl, og vi understøtter dig i dit raceopdræt. Vi udfordrer dig også gerne.

 

 

Hos os kan du få kåret dine dyr indenfor:

 

 

Årlige individuelle klubmesterskaber, hvor du kan stille op og udfordre andre i din race og variant om at have årets bedste opdræt i varianten. Vi kårer også udstillingens bedste enkeltdyr, bedste stamme, bedste 2,4, bedste Ungdomsmedlem, bedste veterankanin.

Og så kårer vi vindere indenfor hver af de 4 racer med guld, sølv og bronce til Årets Hermelin, årets Dværg Vædder, årets Dværg Hare og årets Løvehoved..

 

Helårsmesterskaber, hvor bredden og kvaliteten er i højsædet, når der skal dystes med 10 bedømmelser på dine dyr.

 

Championater på dit opdræt, når din kanin har opnået 95 point eller mere 3 gange. Den højeste anerkendelse for en racekanin.

 

Landsudstillingskåringer på DK´s Landsudstilling af bedste stamme, bedste 2,4, bedste UA, bedste toer UA, bedste veteran, bedste Hermelin, bedste Dværg Vædder, bedste Dværghare, bedste Løvehoved, bedste Hvide Hermelin, bedste farvede Hermelin, bedste tegnede Hermelin, bedste hvide Dværg Vædder, bedste farvede Dværg Vædder, Bedste tegnede Dværg Vædder, bedste afvigende hårstruktur.

 

 

 

Vi giver dig også:

 

 

Nyhedsbrev hver måned og et klubblad med mange spændende artikler, debatter, arrangementer og kåringsresultater

 

Facebooksider - en åben for alle med interesse i de fire dværgracer, og en lukket kun for medlemmer, hvor du kan læse nyhedsbrev, artikler, arrangementsopslag, deltage i debatter og dele din interesse og passion med andre

 

Fremhævelse af dit opdræt på klubbens hjemmeside og på FB, hvor du bliver direkte synlig med din avlerannonce, og hvor vi fremhæver kvaliteten og seriøsiteten, der er tilstede blandt Dværgkaninklubbens medlemmer, og deres opdræt. Det bedste sted at finde dværgkaniner i Danmark.

 

 

 

Dertil kan du være en del af:

 

 

Fællesture til store udstillinger i Danmark - Klubmesterskaber og DK´sLandsudstilling

 

Fællestransport af dine dyr

 

Besøg på udenlandske udstillinger, hvor vi arrangerer fællestur

 

Mulighed for import gennem klubbens mangeårrige kontakt- og netværk i landene omkring os

 

Givende netværk og et rigtig godt og positivt kammeratskab og venskab medlemmer imellem

 

Festaftener ved både klubmesterskaber og på DK´s Landsudstilling

 

Fællesovernatninger med morgenmad, som vi arrangerer til rimelige penge i forbindelse med klubmesterskaber og DK´s Landsudstilling.

 

 

 

Og så er vi også:

 

 

Dit talerør i DK udvalg, når der er forhold vedrørende vores fire racer eller varianter, der skal behandles, forandres, videreudvikles på.

 

 

Så det er bare at vælge til.. vi er her for dig og for dit raceopdræt.

 

Copyright @ All Rights Reserved