nordtysk hermelinudstilling 2016

 

UDLANDSTUR TIL NORDTYSKLAND

 

 

Den Nordtyske Hermelinklubs 50 års mesterskabs- og jubilæumsudstilling afholdes d. 1. – 2. oktober 2016

 

Vi er inviteret til den Nordtyske Hermelinklubs mesterskabsudstilling og 50 års jubilæum, der finder sted første weekend i oktober.

 

Der forventes ca. 1.000 hermeliner, så det bliver på alle måder en udstilling med mange store oplevelser.

 

Der vil være festaften lørdag aften kl. 19.00 (og det plejer at være festligt!) De er glade for vores besøg, og der er gennem årene bygget gode relationer og netværk op, ligesom der af flere gange er importeret dyr fra det nordtyske område.

 

Udstillingen holdes i Süderbrarup, der ligger blot 40 km sydøst for Flensborg og 130 km fra Puttgarden, hvis man vælger at køre den vej fra Sjælland.

 

Vi har tidligere omtalt dette arrangement, men indtil nu har vi ikke hørt fra nogen interesserede i fælles overnatning. Vi har derfor ikke foretaget noget reservation (endnu).

 

Hvis du er interesseret i enkel og god fælles overnatning med morgenmad, vil vi gerne høre fra dig senest 1. juni, så vi kan lave reservationen i god tid.

 

Transporten derned står man selv for at organisere. Du kan også kontakte os for at høre nærmere om samkørsel. Vi er altid gode til at finde fællesløsninger.

 

Tag med på en tysklandstur med med gode oplevelser og dejligt kammeratskab.

 

Dorthe Jensen

Formand

 

Copyright @ All Rights Reserved